START JOUW INZAMELACTIE

Denk je erover om een eigen sponsorloop, bakwedstrijd of andere inzamelingsactie te organiseren? En zou jij graag geld willen inzamelen voor de dieren die wij redden en beschermen? Creëer dan je eigen actiepagina.

Er zijn heel veel leuke manieren om geld op te halen. Doe vooral iets waar jij vrolijk van wordt! Wat je ook kiest of doet, wij vinden het superleuk jij ons hiermee helpt!


Via Geef.nl is het erg makkelijk jouw eigen inzamelingsactie te starten en sponsoren te verzamelen. Maak binnen een paar minuten je eigen webpagina aan en doorloop de stappen om van jouw eigen sponsoractie een succes te maken!

STAP 1

Maak je eigen actiepagina aan

Kies Stichting Animals First Foundation als het goede doel dat je wilt steunen en beschrijf hoe en waarom jij ons steunt! Organiseer jij bijvoorbeeld een car wash voor het steriliseren van honden en katten. Of zamel je voor jouw verjaardag geld in voor medicatie tegen huidziektes? Laat het weten om jouw sponsoren te overtuigen waarom ze juist jóuw actie moeten steunen.

 

STAP 2

Deel de actiepagina met al je vrienden en familie

Zodra je pagina is aangemaakt kan je via Facebook, Twitter of Linkedin jouw eigen vrienden, familie en collega's vragen te doneren. Vraag ze ook om jouw actie te delen om deze nog succesvoller te maken!

 

STAP 3

Begin met inzamelen

Start jouw inzamelingsactie en ren, schaats of laat de honden in de buurt uit. De donaties van jouw sponsoren komen automatisch op de goede plek terecht en je hoeft je nergens meer zorgen over te maken. Sponsorformulieren zijn niet meer nodig!

 


Meer informatie